Novomarofski hakleri pobijedili vodeći Vrgorac

Objavljeno: 16.10.2011. 13:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: međimurje.hr

Novomarofski hakleri na domaćem terenu u subotu došli su do druge prvenstvene pobjede, no ovaj puta protiv prvoplasiranog  Vrgorca! Domaćin je bio bolji 2-1, a golove za Novomarofčane postigli su Krasniqi i Kovač...

Oko 250 ljubitelja malog nogometa u školskoj dvorani Novi Marof moglo je uživati u pobjedi Novog Marofa protiv Vrgorca 2-1.

Već u drugoj minuti susreta Novi Marof je u vodstvo doveo Krasniqi. Do kraja poluvremena domaćin je imao još prilika, ali izostala je realizacija pa se na odmor otišlo s minimalnom prednosti domaćina.

U drugom poluvremenu Novi Marof je vodstvo povećao preko Kovača u 28. minuti.

Gosti iz Vrgorca u 32. minuti smanjuju na 2-1. Do kraja susreta domaćin je kontrolirao utakmicu i mirno je priveo kraju.

Trener Mamić nije krio oduševljenje pobjedom svoje momčadi , te istaknuo da su borbenosti i kvaliteta najzaslužniji za pobjedu.

- U prvom poluvremenu imali smo još prilika za povećanje vodstva, ali izostala je realizacija, inače bi pobjeda bila veća. Kvaliteta igrača, borbenost i angažman su bili na našoj strani pa smo zasluženo pobjedili – rekao  je trener Novog Marofa Goran Mamić.

U sljedećem prvenstvenom kolu Novi Marof gostuje kod OVB Allfinanza.

Komentari