Odbojkaši pobijedili Sisak u dramatičnoj utakmici

Objavljeno: 30.01.2011. 15:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

OK VARAŽDIN - OK SISAK 3:2 (24:26, 26:19, 25:15, 18:25, 15:12)

Još jednom odbojkaši Varažina priuštili su svojim gledateljima pravu dramatičnu utakmicu, no na kraju su stigli do pobjede protiv Siska

Gosti su čak slovili i kao favoriti u ovom ogledu, jer je OK Varaždin u odnosu na jesen ostao bez dva udarna igrača, Ammermana i Srdoča, no domaći odbojkaši nisu se predavali. Izgubili su prvi set, vrlo tijesno – 24:26, da bi odmah poravnali u drugom setu.

Imali su čak i prednost od 2:1 u setovima, ali Sisak u četvrtom setu anulira prednost te susret odlazi u peti set. Tamo je Varaždin ipak spretniji te dolazi do 9. pobjede ove sezone.

- Ne bih rekao da je pobjeda protiv Siska iznenađenje. Nismo smo si postavljali nikakve ciljeve ali smo znali da ih možemo pobijediti. Htjeli smo odigrati utakmicu što bolje i sa što manje grešaka i u tome smo uspjeli i pobijedili. Pobjeda bi bila i uvjerljivija da smo uspjeli konretizirati našu bolju igru u prvom setu i vodstvo od 24:22 ali i ovako je dobro. S druge strane, zadovoljan sam jer smo se uspjeli vratiti u utakmicu nakon propuštene šanse u prvom setu. U svakom slučaju zadovoljan sam igrom i pobjedom – rekao nam je trener odbojkaša Varaždina Edo Klein.

S 9 pobjeda i 2 poraza, odbojkaši Varaždina još uvijek drže drugo mjesto na ljestvici Superlige. U sljedećem kolu očekuje ih gostovanje kod posljednjeplasirane Opatije koja ove sezone još nije osjetila slast pobjede. Do kraja prvog dijela prvenstva ostalo je još sedam kola i zatim slijedi doigravanje kad će se u prvenstvo uključiti i sudionici Interlige Mladost iz Zagreba i Marina iz Kaštela.

Komentari