kapla 2016.

Odbojka na pijesku, mali nogomet, stolni tenis, bacanje kamena i kuglanje - sve to kod Područne škole u Gornjem Ladanju

Objavljeno: 27.06.2016. 20:21

Zadnja izmjena: 28.06.2016. 21:17

Ove subote na sportskim terenima kod Područne škole u Gornjem Ladanju održane su 1. sportske seoske igre „KAPLA 2016“. Bilo je tu odbojke na pijesku, malog nogometa, stolnog tenisa, bacanja kamena i kuglanja.

Veliku pozornost  privukli su mali nogometaši NK Rudar 47 iz Donjeg Ladanja i NK Vinica, starosti od 6 do 9 godina, a u kojoj su ovog puta bili bolji gosti iz NK Rudar 47. Čitav program sportskih događanja svih uzrasta i u svim sportovima bio je zamišljen u međusobnom ogledu svih ulica iz naselja Gornje Ladanje, ali je nažalost kiša sve pokvarila. Ova sportska priredba privukla je velik broj posjetitelja - mještana Gornjeg Ladanja , ali i ostalih,  iz Općine Vinica kao i iz drugih općina.

- Udruga za sport i rekreaciju „Kapla“ iz Gornjeg ladanja ponovo se dokazala kao dobar organizator i domaćin, jer osim dobro organizoranig športskih sadržaja, bilo je tu i gastronomske ponude , od dobrih kobasica i gemišta do ostalih osvježavajućih pića. U cijelu je priču bila uključena i Općina Vinica - rekao je načelnik Marijan Kostanjevac, koji je i sam do kiše sudjelovao u sportskim događajima.

Komentari