puno zanimljivih utakmica

Odigrano 5.kolo rekreativne malonogometne lige Cestica – Petrijanec - evo detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.12.2017. 12:51

Zadnja izmjena: 18.12.2017. 12:51

U sportskoj dvorani u Petrijancu odigrano je 5. kolo rekreativne malonogometne Klampotic lige. Domaćin kola bila je ekipa Sive Mekle, a na rasporedu su bile zanimljive utakmice koje su mogle dobrano promiješati poredak ekipa na tablici.

Puno neriješenih rezultata u dosadašnjem dijelu natjecanja, dovele su do vrlo zanimljivog poretka na ljestvici u kojem se malo tko ističe. Odmak je definitivno napravila ekipa Caffe bar 5 koja još nema poraz i koja je sada pobjegla tri boda ispred svojih konkurenta. Iza njih je MNK Kolarovec, dok su na bod iza Kolarovca ekipe Bistro Pizzeria Gaj te ekipa MNK Lovrečan. No, i ostatak ljestvice je vrlo neizvjestan i svi su jako blizu jedni drugima. Korak za ostalima su polako počele gubiti ekipe Komšije i Yugo 45, koje se nalaze pri dnu ljestvice.

Što se strijelaca tiče, budući da ovog tjedna Sandi Martan nije zabijao, nekoliko igrača iskoristilo je to te su mu se približili u broju postignutih golova. Prije svega, treba istaknuti Urbana Goričana koji sada ima samo jedan gol manje, a tu je i trojac Roman Rog, Hrvoje Crnčec i Martin Jambriško koji zaostaju 3 gola. 

Sada slijedi pauza u odvijanju natjecanja sve do 2. mjeseca sljedeće godine. Nastavak natjecanja biti će dogovoren naknadno, a kada će se točno krenuti s nastavkom zimskog dijela lige biti će objavljeno na web stranicama Klampotic lige.

Više informacija o rezultatima pogledajte ovdje. 

 

Komentari