VARAŽDINSKI SPORTSKI SAVEZ GLUHIH

Održan Memorijal Nevenka Kolarić u gađanju zračnim oružjem

Objavljeno: 12.04.2019. 10:34

Zadnja izmjena: 12.04.2019. 10:34

Foto: SKGV

Održan je 2. Memorijalni turnir Nevenka Kolarić u gađanju zračnim orgužjem u organizaciji Streljačkog kluba gluhih Varaždin i Varaždinskog sportskog saveza gluhih, u znak sjećanja na nedavno preminulu predsjednicu VSSG i vrlo aktivne sportske djelatnice na nacionalnom nivou. Pogotovo je bila aktivna u streljaštvu, a predvodila je hrvatsku reprezentaciju gluhih na mnogim europskim i svejtskim natjecanjima.

Pobjednik turnira u disciplini 10 m zračni pištolj muški pojedinačno je Boris Gramnjak iz Zagreba a varaždinski strijelci zauzeli su 2. i 3. mjesto. Milan Lugarić bio je drugi, a Goran Novoselec treći.

U disciplini 10 m zračni pištolj žene pojedinačno pobijedila je Varaždinka Ela Mindžek. U disciplini 10 m zračna puška muški pojedinačno pobijedio je Tomislav Perak iz Siska, a varaždiskim natjecatelja nije bilo. U disciplini 10 m zračna puška žene pobijedila je Varaždinka Vida Puškadija

Natjecanje je održano na streljani u Čakovcu a prije natjecanja položeni su vijenci na poslejdnje počivalište Nevenke Kolarić.

Komentari