Održan prijem za volontere akcije "Tvoje malo nekome puno znači"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.03.2013. 07:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U Županijskoj palači u Varaždinu održan je prijem za volontere koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji "Tvoje malo nekome puno znači".

Uz podjelu volonterskih knjižica te prigodnih zahvalnica, bila je to prilika da se okupljeni podsjete na rezultate same akcije, kao i na važnost i značaj volontiranja. Volontere je pozdravila zamjenica župana Varaždinske županije Blanka Glavica- Ječmenica.

- Od srca zahvaljujem svim prijavljenim volonterima, udrugama, župnicima u crkvama Sveti Nikola u Varaždinu i Čakovcu te DVD-u Varaždin i DVD-u Sveti Ilija što su pomogli u realizaciji akcije. Sigurna sam kako su se na kraju dana osjećali dobro i korisno. Ova akcija samo je djelić rješavanja problema, no uloga svakog pojedinca u društvu velika je i nemjerljiva - kazala je zamjenica župana te dodala kako je rezultat akcije nadmašio sva očekivanja.

Humanitarnom akcijom "Tvoje malo nekome puno znači", održanom 16. ožujka u organizaciji Banke hrana Hrvatska te u suradnji s Varaždinskom i Međimurskom županijom, prikupljeno je 8 tona hrane koja je distribuirana u crkve Sveti Nikola u Varaždinu i Čakovcu, gdje je mogu podići svi kojima je potrebna pomoć.

U akciji je sudjelovalo stotinjak volontera u 16 trgovina u Varaždinu, Ivancu, Čakovcu, Prelogu i Nedelišću.

Komentari