Održana Glazbeno-pjesničko-plesna večer "Bili smo mladi" u Domu za starije i nemoćne

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 05.11.2012. 13:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: -

„Bili smo mladi“, glazbeno-pjesničko-plesna večer s bogatim programom na koje se odazvao velik broj članova Kluba i Doma za starije i nemoćne u Varaždinu održan je u utorak, 30 listopada u 17 sati.

Večer je otvorila predsjednica Kluba Ružica Juras s uvodnim govorom i pjesmom „Bili smo mladi“.

Klubu je predana i vrijedna donacija, 4 tlakomjera i 3 aparata za mjerenje šećera u krvi s trakicama sa strane predsjednika Gradske organizacije SDP-a Vjerana Radelića. Njome će se omogućiti kvalitetno i svakodnevno mjerenje tlaka i šećera za članove Kluba.

Glazbeno plesnom događaju su nazočili i Dubravka Biberdžić, predsjednica Županijske skupštine Varaždinske županije, Josip Hehet, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, Ruža Jelovac, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Varaždinske županije, Nada Zadravec i više članova GO SDP-a Varaždin.

Samim programom obilježena je i deveta godišnjica postojanja Kluba za starije osobe pri Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Splet baranjskih plesova posjetitelje je posebno oduševio, dok ih je domska Literarno dramska grupa sa šaljivim igrokazom „Svekrva i snaha“ dobro nasmijala.

Programu je nazočila i Vesna Petanjek iz udruge Franjo Koščec te je najavila pripremu programa za Glazbeno pjesničko plesne večeri zadnjeg utorka u studenom 2012. godine.  Zabava se nastavila i nakon svečanog dijela programa uz živu muziku i obilje plesa.

Komentari