Održana izborna skupština GO HSLS-a Varaždinske Toplice

Objavljeno: 06.05.2014. 07:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Izborna skupština Gradske organizacije HSLS-a Varaždinske Toplice održana je 27. travnja u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Izbornoj skupštini podršku u radu dali su i predstavnici političkih stranaka s područja Varaždinskih Toplica, između ostalih predsjednik HDZ-a Varaždinske Toplice Franjo Prstec te predsjednik Laburista Stanko Medvedec.

Sve prisutne prigodnim su govorima pozdravili Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a te Renata Šeperić-Petak, kandidatkinja HSLS-a na kandidacijskoj listi Nacionalnog foruma, HSLS-a, PGS-a i Liste za Rijeku na predstojećim izborima za EU parlament.
     
Nakon provedenih izbora, a na osnovu izbornih rezultata, temeljem Statutarnih odredbi HSLS-a, Skupština HSLS-a Varaždinski Toplica utvrdila je  nositelje dužnosti i tijela Gradskog ogranka HSLS-a Varaždinske Toplice. Za predsjednicu GO HSLS-a Varaždinske Toplicen izabrana je Dragica Ratković, za potpredsjednike Josip Obad, Mato Halužan i Stjepan Denžić, za tajnika Tomislav Čukli, a za razničara Vesna Vuk.

Uz utvrđivanje članova Izvršnog i nadzornog odbora, najavljena je i skora konstituirajuća sjednica novoizabranog GO HSLS-a Varaždinske Toplice.

Komentari