Održana izborna skupština likovne udruge "Kula Kneginec"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.01.2014. 19:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U Knegincu Gornjem održana je izborna skupština likovne udruge "Kula Kneginec".

Izvješće o radu za prošlo četverogodišnje razdoblje podnio je predsjednik udruge Ivan Keretić koji se osvrnuo na aktivnosti udruge za proteklo razdoblje i zahvalio na dosadašnjoj suradnji i podršci svim članicama i članovima likovne udruge.

Financijsko izvješće podnijela je Snježana Bubnjarić istaknuvši kako su jedini prihodi udruge u 2013. godini bili isključivo iz članarine njezinih članova i sponzora sa skromnim iznosima.

Za predsjednika udruge je ponovno izabran Ivan Keretić, dopredsjednicu Vesna Posavec, tajnicu Ines Borović dok će dužnost blagajnice obavljati Snježana Bubnjarić. Novoizabrani predsjednik zahvalio se na izboru i ukazanom povjerenju, istaknuvši kako će udruga u novom mandatnom razdoblju proširiti svoju aktivnosti u obliku održavanja radionica na javnim manifestacijama koje će biti namijenjene djeci, organizirati uz izložbe literarne aktivnosti vezane uz legende Kneginečkog kraja.

Skupštini je bio nazočan, zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec, koji je prigodnim riječima pozdravio članove udruge i pohvalio njihov dosadašnji rad.

Komentari