prijavite se

Općina Breznički Hum dodjeljuje financijska sredstva za programe i projekte udruga, evo detalja

Objavljeno: 17.03.2024. 11:19

Zadnja izmjena: 17.03.2024. 11:19

Foto: Arhiva

Općina Breznički Hum raspisala je Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava za programe i projekte udruga od interesa za opće dobro koje se provode na području Općine u 2024. godini.

Kako ističu iz Općine, u Proračunu su osigurana sredstva za financiranje ovog natječaja u iznosu od 10 tisuća eura. Prijaviti se mogu programi i projekti koji ostvaruju javne potrebe građana i pridonose razvitku i općem napretku Općine, a odnose se na: Poticanje i afirmaciju kulturnog amaterizma, poticanje i afirmaciju sporta, razvoj i afirmaciju lovstva te djelovanje ostalih udruga na području Općine. Rok za podnošenje prijava je zaključno do 14. travnja 2024. godine.

Programi/projekti za financijske potpore udrugama za 2024. godinu prijavljuju se na sljedeći način:

  • obrasci se popunjavaju putem računala te dostavljaju u papirnatom ili elektroničkom obliku;
  • prijava sadržava obvezne obrasce vlastoručno potpisane od strane osobe ovlaštene za zastupanje i voditelja projekta/programa te ovjerene službenim pečatom organizacije i svu propisanu dokumentaciju;
  • u papirnatom obliku prijava se šalje preporučeno poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Općina Breznički Hum, Breznički Hum 4, 42225 Breznički Hum, s naznakom „Prijava programa/projekta udruga – NE OTVARAJ“;
  • u elektroničkom obliku prijava se šalje putem elektroničke pošte na adresu: [email protected]  , s predmetom poruke "Prijava programa/projekta udruga"

Komentari