odlučeno na sjednici

Općina Gornji Kneginec sufinancira povećanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama

Objavljeno: 01.12.2016. 08:29

Foto: Arhiva

Na nedavno održanoj 31. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Općine Gornji Kneginec, između ostalog je donijeta i Odluka o uvjetima, kriterijima i postupku sufinanciranja Projekta povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Općine Gornji Kneginec.

Pod Projektom povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Općine Gornji Kneginec, koji će se sufinancirati, smatra se zamjena postojeće i ugradnja nove energetski učinkovite vanjske stolarije, povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice grijanog prostora (fasada) u određenim parametrima.

Zahtjev za sufinanciranje podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornji Kneginec, a sve detalje možete saznati ovdje

Korisnik može ostvariti pravo na sufinanciranje u iznosu od 5% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 10.000,00 kuna ukupno za obje mjere, a pritom je potrebno ispuniti određene uvjete.

Odluku o sufinanciranju donosi općinski načelnik, a isplata sredstava subvencije vršit će se do iskorištenja sredstava Proračuna Općine Gornji Kneginec za kalendarsku godinu.

 

Komentari