općina martijanec

Općina Martijanec dobila 21 tisuću eura za ulaganje u Dječji vrtić 'Vlakić'

Objavljeno: 15.03.2024. 17:56

Zadnja izmjena: 15.03.2024. 17:58

Općina Martijanec se prijavila na još jedan poziv za sufinanciranje iz nacionalnog fonda, ovaj put za sufinanciranje ulaganja u poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjem vrtiću.

Naime, Središnji državni ured za demografiju i mlade Općini Martijanec je odobrio iznos od 21.105 eura. Dobiveni novac namijenjen je projektu nabave i upotpunjavanja sadržaja igrala Dječjeg vrtića "Vlakić" Martijanec.

- Ulaganjem u opremanje igrališta Dječjeg vrtića "Vlakić" Martijanec pridonijet će se poboljšanju materijalnih uvjeta i podizanju kvalitete pedagoških standarda te doprinijeti ublažavanju postojećih regionalnih nejednakosti, osobito u kvaliteti pružanja usluge predškolskog odgoja - rekao je općinski načelnik Branimir Nađ.

Dodao je da Općina nastavlja s pripremama i prijavama na nacionalne i europske fondove te da zahvaljujući dobrom radu tima Općine, dobivenim sredstvima iz vanjskih izvora omogućeno je financiranje velikih investicija, a novac iz Općinskog proračuna može se usmjeriti direktno prema potrebama mještana.

Komentari