Općina Trnovec Bartolovečki obnovila objekt Udruge Park

Objavljeno: 29.06.2015. 08:59

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:38

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki obnovila je još jedan javni objekt na svom području sredstvima iz programa za energetsku obnovu objekata Ministarstva gospodarstva čime se potvrdila kao Općina s najviše obnovljenih objekata iz spomenutog programa.

Riječ je o objektu Udruge Park smještenom u samom središtu Trnovca kraj kojeg se nalazi i uređeni park sa sportskim sadržajima namijenjen za rekreaciju te igru najmlađih.

Odigravanje malonogometnog memorijalnog turnira u subotu u parku iskorišteno je za obilazak novouređenog objekta kojeg su zajednički razgledali načelnik Općine Zvonko Šamec te župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Govoreći o objektu načelnik Šamec istaknuo je da se radi o investiciji od gotovo 250 tisuća kuna od čega je Ministarstvo gospodarstva osiguralo 137 tisuća kuna dok je gotovo isti iznos osigurala sama Općina.

Ovo je još jedan objekt na ponos mještanima Trnovca i općine i stvarno smo  zadovoljni zbog realizacije ovog projekta. Za ovaj objekt brine se Udruga Park, a mogu ga koristiti svi mještani Trnovca i općine što je i glavna svrha i razlog zašto obnavljamo ovakve objekte po cijeloj općini – izjavio je načelnik prilikom obilaska novouređenog objekta.

Same riječi pohvale za sve što se radi na području općine imao je župan Predrag Štromar.

Izuzetno puno se radi na području općine Trnovec Bartolovečkog koja ima agilnog načelnika. Dugo vremena ništa se nije događalo, a nakon njegova dolaska već imamo pet ovakvih dovršenih projekata. Osim toga uređene su gotovo sve prometnice, a dovršava se i kanalizacija – naglasio je Štromar.

Pohvalio je čelništvo općine rekavši da je među najspremnijima za prijavu na natječaje bilo da se radi o sredstvima raznih ministarstava ili pak sredstvima fondova EU-a.

Čelnik Udruge Park Predrag Hrman pojasnio je da veliki broj udruga i mještana koristi i objekt i uređene sportske sadržaje oko njega, a za sam objekt kazao je da je među najljepšima u županiji.

Komentari