Ludbreška manifestacija

Ove nedjelje započinju Dani ludbreške Svete nedjelje

Objavljeno: 19.08.2023. 09:27

Zadnja izmjena: 19.08.2023. 09:28

U nedjelju će misom u spomen svim palim domoljubima u Drugom svjetskom ratu, poraću i Domovinskom ratu i ove godine započeti vjerski program najveće ludbreške manifestacije - Dani ludbreške Svete nedjelje, najavljuju iz Grada Ludbrega.

Pet dana kasnije, u petak 25. kolovoza počinje i sportski program u okviru te ludbreške manifestacije, i to treningom u gađanju glinenih golubova. U subotu će se sportski program nastaviti 10. memorijalnim teniskim turnirom "Marijan Kovačić", dok će se u nedjelju održati natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovalkog društva Srnjak.

Iduće nedjelje, 27. kolovoza, započet će i progodni program i to programom Udruge Ludbreško Sunce "I mi to možemo, pokaži što znaš".

Ludbreška Sveta Nedjelja jedno je od najvećih, najveselijih i najživahnijih proštenja u Hrvatskoj. Ova višednevna manifestacija obuhvaća brojne vjerske, kulturne, gospodarske i zabavne programe rasprostranjene po cijelom središtu grada koji se tih dana pretvori u veliki prostor zabave, druženja, mirisa i okusa za stotinjak tisuća posjetitelja koji pristižu iz cijele Europe, ističu iz Grada Ludbrega.
 

Komentari