Ovo su najbolji sportaši grada Lepoglave za 2012. godinu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 03.01.2013. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Zajednica športskih udruga Grada Lepoglave proglasila je najbolje sportaše Grada Lepoglave, koji su svojim uspjesima i nagradama obilježili proteklu godinu.

Svečanost proglašenja održana je u čitaonici Doma kulture uz nazočnost brojnih gostiju, predstavnika sportskih udruga i klubova, te gradonačelnika Marijana Škvarića i njegovog zamjenika Alojza Gredelja.

Za najboljeg sportaša u 2012. godini izabran je Stjepan Vrček, član Kuglačkog kluba „Lepoglava“ koji je u sezoni 2011.- 2012. bio najbolji pojedinac Kuglačkog kluba što je rezultiralo osvajanjem drugog mjesta u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi.

U ženskoj konkurenciji slavila je Una Protić, članica Karate kluba „Lepoglava“ , vlasnica brojnih srebrnih i zlatnih medalja.

Najuspješnijom muškom sportskom ekipom proglašen je Kuglački klub „Lepoglava“, dok je za perspektivnu sportsku ekipu sportsku ekipu izabran Nogometni klub „Lepoglava“ – Juniori.

Titula „Zaslužni sportski djelatnik“ pripala je Milanu Tvarogu, iz Nogometnog kluba „Lepoglava“ čiji je član već 40-ak godina.
U kategoriji „Trener godine“ priznanje je dobio Zdravko Frketin, trener Seniora Nogometnog kluba „Lepoglava“, a Slavko Murić iz Udruge „Sport za sve“ primio je priznanje za „Najuspješnijeg sportaša veterana“.

Predsjednik Zajednice športskih udruga Stjepan Ficko podijelio je i priznanja u kategoriji „Perspektivni mladi sportaš“ koja su dobili:

- Valentin Mravlinčić (Sportsko Penjački klub Direkt), prvak Hrvatske u penjanju
- Tanja Mravlinčić (SPK Direkt)
- Marko Veseljak (SPK Direkt)
- Iva Štefičar (SPK Direkt)
- Martin Breški (Karate klub „Lepoglava“)
- Izidora Juriša (Karate klub „Lepoglava“)
- David Paska (USR „Sport za sve“ Lepoglava)
- Stiven Očuršćak (Nogometni klub „Lepoglava“)
- Danijel Medved (Nogometni klub „Lepoglava“)
- Mislav Kos (Rukometni klub „Concordia“ Lepoglava)
- Marko Pečatnik (Rukometni klub „Concordia“ Lepoglava)

Komentari