bravo za paulinu!

Paulina Šantek iz Gospodarske škole Varaždin državna prvakinja u disciplini Poslovni/a tajnik/ca!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.05.2018. 10:21

Zadnja izmjena: 02.05.2018. 10:21

Od 25.-27. travnja 2018. godine u Ekonomskoj školi Imotski održano je Državno natjecanje Poslovni/a tajnik/ica i smotra zanimanja Upravni referent/ica na kojem su uspješno sudjelovale učenice 3. A i 4. C razreda Gospodarske škole Varaždin – Paulina Šantek i Sara Dušak.

Posebno treba izdvojiti izvanredan uspjeh učenice 3. A razreda, Pauline Šantek koja je osvojila 1. mjesto u disciplini Poslovni/a tajnik/ca. Mentor učenice bio je nastavnik Saša Pokos.

Paulina Šantek je pokazala zavidnu vještinu pisanja Intersteno prijepisa koju stječe na predmetu Kompjutorska daktilografija te odlično znanje iz predmeta Tehnika komuniciranja i Tajničko poslovanje što se na natjecanju očitovalo u uspješnoj izradi poslovnog dopisa, popunjavanju tiskanice računa u digitalnom obliku, korištenju elemenata elektroničkog rokovnika kalendara i adresara (MS Outlook), izradi skupnog pisma i korištenju elektroničke pošte (slanje poruka e-pošte s prilozima).

Istovremeno se uz natjecanje održavala i smotra zanimanja Upravni referent/ica na kojoj je učenica 4. C razreda Sara Dušak, pod vodstvom mentorice Darinke Jezidžić sudjelovala u simulaciji suđenja na zadano činjenično stanje.

 

Komentari