Petrijanečki osmaši “izrešetali“ pitanjima veterane Domovinskog rata

Objavljeno: 14.06.2015. 10:50

Zadnja izmjena: 21.03.2016. 13:45

Foto: UDVDR Petrijanec

Članovi UDVDR Petrijanec i njihov gost Damir Laljek učenicima osmih razreda prenijeli su ovih dana dio svojih iskustava iz Domovinskog rata. Riječ je o nastavku niza edukativnih predavanja koje ova braniteljska udruga provodi u suradnji s OŠ Petrijanec...

Petrijanečkim osmašima gosti su ukazali kako imaju razlog da budu ponosni na stanovnike Varaždinske županije kao i svoje Općine. Naime, mnogi od njih zadužili su hrvatski narod kao aktivni sudionici Domovinskog rata.

Predavnje je bilo zanimljivo jer je svaki član prenio dio svog iskustva s bojišta i radoznalim učenicima pružili su odgovore na sva postavljena pitanja. Nakon predavanja, učiteljica Andreja Martinčević pohvalila ja prezentaciju branitelja.

Tijekom susreta napravljena je zajednička fotografija s učenicima, a na kraju im se priključila i ravnateljica OŠ Petrijanec, Draženka Skupnjak. Članovi udruge uručili su učiteljici fotografije s prethodnih prezentacija kao i brošuru UDVDR kluba Petrijanec te cd s prikazom ratnog puta Varaždinskih RODA.

U ovoj prigodi, petrijanečkim braniteljima je vraćen „upitnik“ kojeg su ispunili osmaši s ciljem da buduća predavanja o Domovinskom ratu budu još kvalitetnije pripremljena.

Komentari