savršeno vrijeme za rekreativce

Društvo za športsku rekreaciju ''Lančić-Knapić" na Sveta tri kralja održalo svoje tradicionalno pješačenje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.01.2018. 08:56

Zadnja izmjena: 08.01.2018. 08:57

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" je u subotu na blagdan "Sveta tri kralja" održalo svoje osmo tradicionalno pješačenje u kojem je sudjelovalo oko 200 rekreativaca. 

U Lančić-Knapić najviše rekreativaca pristiglo je iz Varaždinske županije - Ivanca, Varaždina Lepoglave, Kaniže, Gečkovca, Jerovca, Ivanečkog Vrhovca, Ribič Brega, Hraščice, Punikvi, Nedeljanca, Vuglovca, Prigorca, Kučana, Rinkovca, Koretinca i Vinice. Iz ostalih krajeva bilo je tu rekreativaca iz Čakovca, Koprivnice i Donjeg Miholjca. U pješačenju je sudjelovao i velik broj domaćih rekreativaca iz Lančić – Knapića.

Na Žganom vinu (na pola puta), na već pripremljenom punktu, čekala je logistika DŠR-a s toplim čajem, kuhanim vinom i domaćim delicijama: suhim kobasicama, suhim mesom,  „prezbuštom“, „špekom“, lukom, kosanom mašću, a bilo je tu i lovačke kobasice - jegera. 

Nakon pješačenja slijedio je domjenak u društvenom domu u Knapiću - kuhani grah s kobasicama i mesom, te okrijepa.U ugodnom društvu nastavljeno je druženje i zabava do večernjih sati.

 

 

 

Komentari