Plitvica i Rudar 47 ispali u pretkolu Hrvatskog kupa

Objavljeno: 25.08.2011. 08:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: bojan fošnar

Naši županijski predstavnici Plitvica iz Gojanca i Rudar 47 iz Ladanja Donjeg ispali su u pretkolu hrvatskog kupa. Bolji od Plitvice bili su gosti iz Opatije koji su slavili sa 3-2, ali tek nakon produžetaka dok je Iločki Fruškogorac na domaćem terenu uvjerljivo sa 3-1 svladao Rudar 47.

U Gojancu je odigrana vrlo zanimljiva utakmica, igralo se čak 120 minuta.

Gosti su poveli već u četvrtoj minuti. Nakon prekršaja u šesnaestercu, sudac pokazuje na bijelu točku, a iz jedanaesterca pogađa Šuker. Gosti dalje kreću furiozno i stvaraju tri izgledne prigode, ali domaćina spašava vratar Kišić.  Bilo je samo pitanje kad će gosti zabiti drugi pogodak.

U 15. minuti gosti su kažnjeni. Buhin koristi u gužvu u šesnaestercu i zakucava loptu u mrežu. Do poluvremena se igralo tvrdo uz para prilika sa svake strane.

U drugo poluvrijeme gosti ulaze bolje. Nakon pet minuta  Mance dovodi goste u vodstvo. Opatijci dominiraju, no Gojanec prijeti iz kontranapada.

Iz jednog takvog Tomašić u 81. minuti zabija i poravnava rezultat. Do kraja nije bilo prigoda pa su ekipe krenule u  produžetke.

U produžecima ni jedna ekipa nije htjela riskirati. Gledatelji su čekali kraj i jedanaesterce. Sve ih je zaledio Matovina u 114. minuti pogodivši glavom nakon katastrofalne pogreške vratara domaćina.

Prošle godine naši su predstavnici Zadrugar i Rudar 47, priredili pravu aktrakciju ugostivši Dinamo i Hajduk. Nažalost ove godine nećemo biti te sreće.

Komentari