Počela 3. Duatlon liga Aquacity Varaždin

Objavljeno: 22.03.2012. 17:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: 3sporta.com

Počelo je 3. izdanje Duatlon lige Aquacity u organizaciji Triatlon kluba 042. Na poznatom okupljalištu duatlonaca i triatlonaca, pored boćarskog igrališta u srijedu se skupilo neočekivanih 25 natjecateljica i natjecatelja, a pobjedu su odnijeli Sanja Begović i Vanja Canjuga, piše 3sporta...

Kako ovogodišnja liga nema izraženi natjecateljski karakter. Naime nema startnine, nema nagrada pa je odmah i atmosfera bila opuštenija.

Od ukupno 25 sudionika, tri su bile žene i sve tri su nastupile na Sprint utrci - 5 km trčanja, 21 km bicikliranja i 2,5 km trčanja.

Najbrža je Sanja Begović Geceg iz TK Hidraulika Kurelja koja je na svoj rođendan "potegnula" čak iz Dugog Sela. Na drugom mjestu našla se Jelena Sekelj iz TK 042 Varaždin koja svojim nastupom potvrđuje da je ozbiljno trenirala preko zime, a treća je ciljem prošla Sara Cafuk, juniorka koja očito nema namjeru odustati od multisportova.

U muškoj konkurenciji pobijedio je "domaći" Vanja Canjuga. Drugo mjesto osvojio je Marijan Huzjak kojem osim dobrog trčanja ni kombinacija s biciklom nije problem. Treći je ciljem prošao junior TK 042 Adam Rožmarić i dokazao da se može, usprkos ozljedi gležnja koja ga je spriječila u ozbiljnijem trkačkom treningu preko zime.

Liga se nastavlja 4. travnja na istom mjestu i sa startom u 17 sati.

Izvor: 3sporta.com

Komentari