Podravina i Ivančica ukrstiti će koplja već na otvaranju 3.HNL

Objavljeno: 17.08.2012. 14:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: eVarazdin

Podravina i Ivančica, nogometni klubovi iz Varaždinske županije koji se natječu u 3. HNL Sjever u subotu započinju s prvenstvom. Ždrijeb je odredio da se dva najjača nogometna kluba u županiji sastanu baš u prvom kolu pa će Ludbrežani na samom startu prvenstva moći gledati županijski derbi...

Podravina i Ivančica prošle sezone susreli su se dva puta, a u oba susreta rezultat je bio 1:1. Za razliku od prošle sezone, Ludbrežni su ostali bez Fajta, Sušeca, Simona i Jambresa, no redove su pojačali bivši Varteksovac Hojski, iskusni golman Tropšek Graničara iz Kotoribe, Štefanek iz Slaven Belupa, Čižmešija također iz Graničara te Bublić iz Bjelovara.

S druge strane Ivančici su zbogom rekli, Lazni, Belcar, Vručina, Kocijan, Biško i Hranić, a nikakvo zvučno pojačanje nije pristiglo. Bez obzira na nekoliko odlazaka Ivančani,  u Ludbreg ne idu "s figom u džepu".

- Izuzetno poštujemo Podravinu, znamo da su motivirani i vrlo dobri. No mi idemo u Ludbreg pokazati kvalitetu i probati ih iznenaditi- rekao je trener Ivančice, Damir Friščić.

Subotnji susret počinje u 17.30 sati, a nogometaši Podravine jedva čekaju početni zvižduk.

- Jedva čekamo početak, između nas i Ivančana nema nepoznanica. No, uz veliki respekt prema protivniku, idemo po pobjedu - zaključio  je trener Podravine, Damir Maretić.

Komentari