"Policajci" uvjerljivom pobjedom krenuli u obranu naslova

Objavljeno: 02.11.2012. 09:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: eVarazdin

Utakmicama 1. kola započela je nova sezone Prve županijske malonogometne lige. Uvodni susreti pokazali su kako će publika i ove sezone moći uživati u vrhunskim malonogometnim partijama vrsnih majstora. Branitelji naslova, momčad PU varaždinske, prvenstvo je otvorila uvjerljivom 12:3 pobjedom protiv TTS Junajteda.

PU varaždinska i ove je sezone istaknula visoke ambicije, koje su vezane uz obranu naslova županijskih prvaka. Uvjerljiv je bio i Jerovec pred domaćom publikom, svladavši Visoko 13:4.

Rezultatski neizvjesnija utakmica odigrana je u Vidovcu, gdje je u školsko-sportskoj dvorani Črešnjevo s 4:1 bilo bolje od Kneginca.

Drugi kneginečki klub, Academy Kneginec s 5:1 je bio bolji od Fotexa, a pobjednik je odlučen u drugom dijelu, nakon što je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 1:1. U posljednjem susretu 1. kola Ljubešćica je u svojoj dvorani sa 7:4 svladala Ludbreg.

Utakmice 2. kola igraju se u srijedu.

Parovi 2. kola: Ludbreg - Visoko, Fotex - Jerovec, TTS Junajted - Academy Kneginec, Kneginec - PU varaždinska, Ljubešćica - Črešnjevo. 

Komentari