Predstavnici Županije i popularni Endi posjedili odjel pedijatrije

Objavljeno: 21.12.2012. 18:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin posjetili su župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zamjenica župana Blanka Glavica Ječmenica i zamjenik župana Milan Pavleković te mališane koji trenutno borave na trom odjelu razveselili poklonima, slatkišima i voćem.

Povod njihova posjeta ovoga je puta bio Novogodišnji party za djecu i mlade, pod motom „Ja sam za ples“ koji će se održati u varaždinskoj Areni 29. prosinca,  a čiji će prihod biti poklonjen varaždinskoj pedijatriji. Pa su se tako županijskim dužnosnicima pridružili i Djed Mraz i tinejdžerska glazbena zvijezda Endi koji će nastupiti na partyu.

Djeca su se iskreno razveselila ovom posjetu te su barem na trenutak nabacili osmijeh na lice. Župan Predrag Štromar je istaknuo kako je ovo blagdansko doba lijepa prilika za ovakve akcije kojima se onima kojima je to najpotrebnije barem malo uljepšavaju blagdani.

Ravnatelj OB Varaždin dr. Dubravko Tršinski se zahvalio svim organizatorima ovog partya te naglasio kako je ijepo da se u vrijeme blagdana dolazi posjetiti djecu jer bi oni voljeli biti kod kuće i imati božićni ugođaj.

- Kada već ne mogu biti kod kuće, ovo im puno znači, a njihov osmijeh sve govori - rekao je ravnatelj bolnice.

No, najveće oduševljenje i najviše izmamljenih osmijeha izmamili su Djed Mraz i mladi Endi koji su djeci podijelili poklončiće.

Inače, na Novogodišnjem partyu koji se po prvi puta organizira u Varaždinskoj županiji uz već spomenutog Endija sudjelovat će i višestruki svjetski i europski prvak u twirlingu te prvi hrvatski Supertalent – TIHOMIR BENDELJA; jedna od najboljih hrvatskih plesnih skupina sa svojim juniorima – ATOMIC DANCE FACTORY; varaždinski univerzalni plesni studio FEEL te kvalitetan DJ i gosti iznenađenja, dok je isključivo radi održavanja ovog super zabavnog partyja u Varaždinu odlučio, i nakon Božića, ostati svima dragi Djed Mraz koji će se veseliti i družiti zajedno sa svim posjetiteljima novogodišnjeg partyja u Areni Varaždin.

Ideja vodilja ove novogodišnje priče je da se današnji mladi mogu dobro zabaviti i bez konzumiranja alkohola i sličnih čestih poroka današnjice. Posjeti odjelu pedijatrije nazočila je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Ruža Jelovac.

Komentari