Posljednje provjere niželigaša pred nastavak prvenstva

Objavljeno: 27.02.2012. 16:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Nedjeljko Lončar

Prošlog vikenda županijski ligaši i trećeligaši odigrali su prijateljske susrete. Varteks je zabilježio stopostotan učinak u oba susreta, Ivančica je svladala Nedeljanec, Podravina je pobijedila Zadrugar, dok je Sloboda izgubila u Draškovcu...

Varteks, koji je drugoplasiran u 2.ŽNL istok prošlog vikenda imao „avanturu“ po Međimurju. U subotu su Krojači iz Jalkovca bili bolji od Budućnosti iz Podbresta 3-0. Pogotke za Varteks postigli su Kostelac, Dolenc i Ratkajac. U drugoj provjeri odigranoj u nedjelju Varteksovci su svladali međimurskog nizeligaša Trnovec s visokih 5-1. Strijelci za Krojače bili su Kostelac dva puta, Tomašković, Kobzinek i Dolenc.

U subotu su prijateljski susret i odigrali trećeligaši Nedeljanec i Ivančica. Utakmica se igrala na terenu s umjetnom travom na adresi Zagrebačke 94, a slavili su Ivančani 3-1. Ivančicu je u vodstvo doveo Bochl da bi na 2-0 povisio Gregur. Nedeljančani su preko Štefulja smanjili rezultat, a konačnih 3-1 postavio je Kocijan u samoj završnici susreta.

Podravina, također trećeligaš slavila je protiv Zadrugara 3-0. Podravinu je u vodstvo doveo Simon pogotkom u prvom dijelu. Vodstvo je povećao Sušec, a konačnih 3-0 postavio je isti igrač. Istaknimo da je Zadrugar u samoj završnici prvog dijela promašio udarac s bijele točke.

Sloboda, koja se natječe u 1.ŽNL, a trenutno zauzima posljednje mjesto, prošlog vikenda igrala je prijateljski susret protiv Draškovca. Slavili su domaćini iz Međimurja rezultatom 3-2.
Kavran je doveo Draškovec u vodstvo, da bi na 2-0 povisio je isti igrač. U drugom dijelu domaćin je povećao na 3-0 preko Debeleca, a Sloboda je u posljednjim minutama susreta ublažila poraz. Prvo je na smanjio Šarčević, a konačnih 3-2 postavio je Budoš.

Istaknimo da ovog vikenda počinje proljetni dio prvenstva svim trećeligašima, te klubovima koji se natječu u 1.ŽNL.

Komentari