Pri kraju uređenje Centra za društvene aktivnosti u N. Marofu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.12.2013. 08:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Projekt "Uređenje i opremanje Centra za društvene aktivnosti Grada Novog Marofa" koji je prošle godine od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva dobio 150.000 kuna, bliži se kraju realizacije.

Radi se o odazivu Grada Novog Marofa u partnerstvu s Udrugom mladih "Alternativa" na natječaj Zaklade za sufinanciranje projekata društvenog razvoja u lokalnoj zajednici "Zajedno za bolje" i ostvarivanju financijske podrške u okviru planiranih sredstava Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

U završnoj je fazi oblaganje zida vunom i postavljanje novog knaufa, instalacije, stolarija i opremanje dvorane. U svemu tome značajnu ulogu imao je Grad Novi Marof koji je dodatno pomogao projektu s iznosom od oko 35.000 kuna, a kad se u obzir uzme i vrijednost volonterskog rada članova Alternative, ukupna vrijednost projekta penje se na gotovo 250.000 kuna.

Udruga mladih "Alternativa" zadovoljna je odrađenim poslom, kako vlastitim volonterskim tako i onim sponzorskim. Ističu zadržavanje unutar granica budžeta projekta i najavljuju odličan klupski sadržaj i zanimljive projekte.

Gradonačelnik je također zadovoljan cijelim projektom i smatra kako je svaka uložena kuna i više nego opravdana. Kako je istaknuto, mladi u Novom Marofu, i svi oni koji se tako osjećaju, konačno će imati kvalitetan prostor za različite aktivnosti i zabavu površine od čak 150 m2.

Komentari