Prijava štete od suše u općini Vidovec do 4. listopada

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.09.2013. 12:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT - ilustracija

Općina Vidovec poziva sve mještane koji imaju štetu na poljoprivrednim kulturama da prijave štetu od elementarne nepogode nastalu od posljedica suše, koja je proglašena u Varaždinskoj županiji.

Oštećeni štetu mogu prijaviti Općinskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, a prijave se zaprimaju u prostorijama Općine Vidovec, Trg svetog Vida 9, u razdoblju od 25.09. do 4.10. 2013. godine, u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.

Šteta se prijavljuje na propisanom obrascu "Prijava štete od elementarne nepogode", koji se može podignuti u Općini Vidovec ili preuzeti na internetskim stranicama općine - www.vidovec.hr.

Uz prijavu štete potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice, posjedovni list (ne stariji od šest mjeseci) za čestice na kojima se nalaze nasadi ili poljoprivredne kulture za koje se prijavljuje šteta, kao i kopiju ugovora o zakupu ako se nekretninom raspolaže temeljem zakupa, odnosno ukoliko je šteta nastala na zakupljenom zemljištu, izvod iz Upisnika ili ARKOD-a te kopiju žiro ili tekućeg računa.

Komentari