Vidovec Bios dočekuje Smailagićev Zamet i nada se pobjedi pred punim tribinama

Objavljeno: 29.11.2012. 23:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Rukometaši Vidovec Biosa u subotu (19:00) dočekuju riječki Zamet, slavnog prvoligaša, kojeg u stručnom dijelu predvode osvajači brojnih medalja – Smailagić, Matošević, Načinović. Interes za utakmicu je već sada velik, stoga će vidovečki rukometaši i u ovom susretu imati i pomoć s tribina...

Vidovec Bios u utakmicu ulazi maksimalno oprezno, koncentrirano, ali i agresivnije nego u Karlovcu, gdje je nedostajalo malo da se možda i iznenadi vodeća momčad lige. Upravo na tome radio je cijeli tjedan trener Alan Belko sa svojim igračima.

Na treninzima nažalost nije mogao računati na „graditelja“ igre Vidačeka, koji je stradao u Karlovcu u srazu s Požegom, te na desno krilo Pečeka, ali i unatoč tome, rukometaši Biosa nadaju se „punom plijenu“.

-Nakon prošlotjednog poraza od vodećeg Karlovca, misli su nam uprte u samo jedan cilj – pobjedu protiv Zameta u subotu. Riječani su nam prošle sezone nanijeli teški poraz u osmini finalu Kupa. Imaju razornu vanjku liniju, ali sa našim pravim angažmanom i neizostavnom podrškom punih tribina teško će u Vidovcu doći do bodova – kazao je krilni igrač Rene Lovrenčić, jedan od ponajboljih u posljednje tri utakmice, od dolaska Belka u klub.

Eventualni izostanak Vidačeka i Pečeka, Vidovčani će pokušati nadokanditi maksimanim zalaganjem i požrtvovnošću na parketu. Uz Vidačeka na poziciji srednjeg vanjskog Belko ima na raspolaganju i Sveteca i sve boljeg kapetana Alena Melnjaka. A ukoliko će cijela ekipa odigrati na visokoj razini, put do pobjede bit će olakšan.

-Ako Zamet želi do pobjede, morat će pokazati svoju najbolju igru, što im mi nećemo dozvoliti – ističe Lovrenčić.

U svemu tome, značajna će za Vidovec Bios biti i podrška s tribina, koje su svaki puta ispunjene do kraja. Tako bi trebalo biti i ove subote, a u Vidovcu je ponovno spremna nova rukometna fešta.

 

 

Komentari