Prošle subote održana je svečanost primopredaje dužnosti predsjednika Rotary kluba Varaždin 1181, kao i redovna Skupština Kluba, na kojoj su izglasani svi akti potrebni za rad Kluba.

Pošto rotarijanska godina završava 30.06. dosadašnji predsjednik Kluba Raymond Rojnik predao je dužnost novoizabranom predsjedniku Davoru Kolareku, koji će obnašati ovu časnu funkciju u rotarijanskoj 2020./2021.

Kolarek se u prvom redu zahvalio na podršci Kluba i prijateljima koji su nesebično pomagali i svojim radom doprinijeli razvoju rotarijanske ideje na ovim prostorima. Predstavio je novu Upravu te najavio mnogobrojne aktivnosti koje Klub planira provesti u 2020./2021. godini pod sloganom „Vratimo Rotary“. Kolarek se ujedno zahvalio i na dosadašnjem radu i zalaganju mladog rotarijanskog podmlatka, Interact kluba Varaždin 1181 koji su također izvršili primopredaju dužnosti. Dosadašnja predsjednica Nika Juraga predala je dužnost Leonardi Kiš.

Za svoj dosadašnji rad na osnivanju brojnih Interact klubova širom Hrvatske i nesebičan angažman u širenju rotarijanske ideje i služenju u Rotary zajednici, Kolarek je primio i vrijedne nagrade – od matičnog Kluba nagradu Avenues (Avenues Youth Service i Avenues Club Service), dok je od Guvernera Danijela Jozića primio nagrade „Rotarian of the Year“ i „Paul Harris“.

Komentari

08.07.2020. 12:26h Zadnja izmjena: 08.07.2020. 12:29