Rukometaši Vidovec Biosa u srijedu ugošćuju Karlovac

Objavljeno: 09.04.2013. 08:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Rukometaši Vidovec Biosa u srijedu u 19 sati igraju posljednju domaću utakmicu u ovom dijelu sezone, prije doigravanja. Protivnik će im biti renomirani prvoligaš Karlovac, a Bios očekuje novu pobjedu pred domaćim navijačima i nastavak sjajnog proljetnog niza neporaženosti...

Eventualna nova pobjeda donijela bi im i nastavak nade u Ligu za prvaka, no više ne oviše o svojoj sudbini. I tek sada domaće navijače „peku“ porazi na domaćem parketu od Dubrave, Gorice i Zameta, no u premijernoj sezoni, i ovo je sjajan uspjeh.

Karlovac je respektabilan protivnik, a u prvom dijelu sezone Karlovčani su na domaćem parketu slavili sa šest pogodaka razlike.

-Očekujemo napetu utakmicu, protiv kvalitetnog protivnika i moramo im se revanširati za pora u jesenskom dijelu prvenstva – kazao nam je kapetan Alen Melnjak.

Glavna snaga Karlovčana je čvrsta i iskusna obrana, kojom „slamaju“ sve protivnike, a odlični su i u napadu, stoga nije niti čudno da su na drugom mjestu tablice.

-Njima utakmica im ne odlučuje o ničemu, a mi imamo cilj nastaviti pobjednički niz i pokušati napraviti sve što je u našoj moći, kako bi se pokušali domoći Lige za prvaka. No, nije nam to opterećenje, već pozitivan motiv – ističe Melnjak.

Vidovec Bios je trenutno poravnat na petom mjestu tablice sa Zametom, dok Poreč „bježi“ dva boda. Riječani igraju u Poreču, a u slučaju pobjede na gostujućem terenu, kako Vidovec Bios u subotu igra u Rijeci, mogla bi im se otvoriti vrata Lige za prvaka. Uz to, Poreč ne bi smio pobijediti u posljednjem kolu u Dubravi.

No, nitko u redovima vidovečkog premijerligaša se ne zamara previše s kalkulacijama. U glavama stručnog stožera, Uprave i igrača je zasad tek utakmica u srijedu, a domaćin je ponovno pripremio sve za pravu rukometnu veselicu.

 

Komentari