KOMENTAR UTAKMICE

Samir Toplak: "Mi ne možemo zabiti gol niti s pola metra u prazan gol!"

Objavljeno: 07.11.2020. 18:09

Zadnja izmjena: 07.11.2020. 18:18

Nakon, više nego uvjerljivog poraza Varaždina od Šibenika (1:3) malo nade ostavlja tek drugo poluvrijeme u kojem su varaždinski nogometaši pokazali malo više htijenja, ali premalo za rezultatski preokret.  

Varaždin je sada ponovo na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, a Šibenik ima skoro dvostruko više bodova. Tako da će Varaždin izgleda ponovo s Istrom 1961 u borbu za poziciju "fenjeraša". Istrijani za sada imaju tek bod više. Još Lokomotiva ima sedam bidiva kao i Varaždin, samo je teško za očekivati da će oni još dugo ostati u toj poziciji.

Trener Varaždina Samir Toplak čestita Šibeniku na pobjedi i razočarano dodaje: - Mi ne možemo zabiti gol niti s pola metra u prazan gol. Nakon svega mogu reći "Puno prometa, mala zarada". Prvo poluvrijeme malo smo bili "sterilini", veliki je bio pritisak u glavama. Drugo poluvrijeme, kad smo vijdeli da je sve otiško k vragu, onda smo otpustili kočnice. Puno smo napravili, ali smo i puno toga izigrali. Nesreća je, ali nesreća ne može biti zauvijek. Treba raditi, posložiti glave, vratiti vjeru u sebe, kaže Toplak.

"Prazan sam..."

Sada je ponovo pauza u prvenstvu, a trener Toplak više nije siguran da li je bolje da ima pauzu pa uigrava ekipu ili da čim više igraju.

- Probat ćemo to vrijeme iskoristiti maksimalno, treba popravljati ove situacije. Moramo pogoditi svog igrača u šesnaest metara, a ne ovako. Prazan sam, nemaš u drugom dijelu što zamjeriti igračima, jer su se pokušali vratiti na svaki način ali nas je svaki gol na određeni način pokopao, dodao je Toplak.

 

 

Komentari