NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak ubrzano vraća momčadski duh u Varaždin i taktički priprema ekipu za susret u Zaprešiću

Objavljeno: 11.02.2020. 21:29

Zadnja izmjena: 11.02.2020. 21:29

Foto: fb NK Varaždin

Samir Toplak preuzeo je klupu NK Varaždin i intenzivno radi na stvaranju momčadskog duha, za koji je ustvrdio da nedostaje.

Sudbina je htjela da prva utalmica na klupi Varaždina bude ona s Interom u Zaprešiću, gdje je Toplak proveo više od pet i pol godina te tako postao jedan od najdugovječnijih prvoligaških trenera. U subotu u 15,00 sati Varaždin će u Zaprešiću tražiti spasonosne bodove, kako bi uhvatio priključak za Istrom koja trenutno ima tri boda više ali i Interom koji im trenutno "bježi" pet bodova.

U tome je naravno dobra činjenica što Toplak dobro poznaje i dobre i loše strane Intera te će mu to zasigurno pomoći da taktički pripremi momčad. A, to je ionako onaj drugi dio na kojem je rekao da treba poraditi s ekipom. 

- Koliko mi se čini, moramo poraditi na momčadskom planu. Ekipi treba vratiti momčadski duh, igrači gledaju u pod, svaki sa svojim mislima. Trebamo igrače koji se mogu podrediti kolektivu, svi do jednoga. Da i onaj 21. igrač na tribini navija za klub i svoje suigrače. Ali, i u taktičkom smislu treba nešto popraviti. Obrana je dosta dobra ali preinate trebamo napraviti u napadu, reako je Samir Toplak, novi trener NK Varaždin.

 

 

 

 

Komentari