SDP i HNS u borbi za varaždinske gradske tvrtke: Kezelj odlazi iz Varkoma

Objavljeno: 21.02.2013. 07:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Od kad je Kukuriku koalicija zauzela varaždinsku Gradsku vijećnicu, među pojedinim članovima HNS-a i SDP-a vlada nezadovoljstvo jer gradske tvrtke i dalje vode članovi HDZ-a. Tako bi Kezelj uskoro mogao otići iz Varkoma, donosi Varaždinski tjednik...

Ta je vijest ovih dana procurila iz Gradske vijećnice, iako nitko od predstavnika gradske vlasti o tome javno ne želi govoriti.

Situacija u Varkomu trebala bi prema neslužbenim informacijama biti riješena u narednih desetak dana. No, sve bi bilo puno lakše da se oko Kezeljevog nasljednika uspiju unutar Gradske vijećnice međusobno dogovoriti predstavnici HNS-a i SDP-a.

Kako doznajemo, najizglednije je da privremeni šef Varkoma, odnosno v.d. diektor, bude Marijan Cesarec, koji sad obnaša dužnost tehničkog direktora tvrtke. S takvim se rješenjem slažu i predstavnici Kukuriku koalicije na županijskoj razini, dok njihovi kolege u Gradu Varaždinu imaju svoje kandidate za Kezeljevog nasljednika.

Također, u planu je i da se neke djelatnosti Varkoma odvoje u zasebnu tvrtku. Tako bi se jedna tvrtka bavila opskrbom vodom i odvodnjom, a druga tvrtka djelatnostima vezanim za sanaciju otpada.

Koga žele smjestiti na Kezeljevo mjesto predstavnici gradskog HNS-a, a koga članovi gradskog SDP-a pročitajte u novom broju Varaždinskog tjednika od četvrtka 21. veljače.

 

 

 


Komentari