Senzacija Novomarofčana: "Desetkovani" svladali drugoplasirani Vrgorac

Objavljeno: 23.03.2012. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: malinogomet.info

Malonogometaši Novog Marofa u utorak su napravili pravu senzaciju. Na gostovanju kod Vrgorca svladali su drugoplasiranu momčad lige 4-3. Dva pogotka u pobjedu ugradio je Hruškar, a po jedan su dodali Petrić i Kovač...

Marofčani su na daleko gostovanje krenuli sa samo osam igrača, no bez Martan, Škerbića, Leskovara, Jendroka, Horvatića i Krasniqija, koji je u susretu protiv Brodosplita „pocrvenio“, dok su Vrgorčani u susret ušli bez Lalića i Pervana.

Bez obzira na brojne izostanke Marofčani su u susret ušli ozbiljno i motivirano, a vodstvo im je u 5. minuti doveo Domagoj Petrić. Vrgorac je u 14. minuti izjednačio preko Mijatovića, a minutu kasnije Krunoslav Hruškar zabio je za 2-1, da bi isti igrač u 16. minuti povisio na 3-1 te se tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugi dio bolje su ušli Vrgorčani koji su svoju dominaciju okrunili pogotkom u 22. minuti, strijelac za 2-3 bio je Mijatović, da bi četiri minute kasnije Dino Kovač za Novi Marof pogodio za 4-2.

U nastavku drugog poluvremena domaći su žestoko napadali Marofčani, a bunker je probijen tek u 36. minuti kada je Turković zatresao svoju mrežu. U infarktnoj završnici Vrgorčani su imali prilike i da izjednače, no lopta jednostavno nije išla u gol pa su se marofski „hakleri“ kući vratili pjevajući.

U sljedećem kolu, ove subote Novi Marof ugošćuje OVB Allfinanz.

Komentari