Šibenčani ekspresno svladali Varaždin Volley

Objavljeno: 17.03.2012. 19:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: luka gerlanc/ cropix

Nakon sat i četiri minute Šibenčani su "protutnjali" varaždinskom Arenom, svladavši u subotu odbojkaše Varaždin Volleya 3-0 u setovima...

U prvi set Varaždinci su ušli opušteno što su gosti iskoristili te ostavili varaždinske odbojkaše na samo devet poena.

Drugi je set od samog početka bio izjednačen, no Šibenčani su se odvojili na 5-9 te kasnije prednost digli na čak plus devet. Set su tako u samoj završnici mirno priveli kraju rezultatom 25-17.

U trećem setu Varaždinci su na početku dominirali te se odvojili na plus tri, no gosti se približavaju i izjednačuju na 19-19. U samoj završnici Šibenčani su bili spretniji i sretniji te treći bod osvojili rezultatom 25-22, vrativši se iz Varaždina s tri osvojena boda.

Kapetan Varaždinaca Goran Jošić bio je razočaran sedmanaestim porazom svoje momčadi.

- Loše smo se snašli u današnjem susretu, a Šibenik je to dobro iskoristio. Ne znam što misliti nakon tako loše partije- rekao je kapetan Varaždin Volleya Goran Jošić.

Najiskusniji igrač Šibenika Dino Rastovčan bio je zadovoljan igrom svojih suigrača koja im donijela prekopotrebnu pobjedu u borbi za ostanak u ligi.

Iskusnija smo ekipa i kad treba odigrati mi smo odigrali te osvojili bodove koji nam mnogo znače u borbi za ostanak- rekao je tehničar Šibenika Dino Rastovčan.

U sljedećem kolu Varaždinci odlaze u goste odbojkašima Siska.

Komentari