Sportski pothvat kolovoza Konjičkom klubu Varaždin 95

Objavljeno: 30.09.2011. 12:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Konjičkom klubu Varaždin 95 u petak je dodjeljena  nagrada za „Sportski pothvat mjeseca kolovoza“ , a dodjelila ju je  Zajednica sportskih udruga grada Varaždina za postignute konjičke uspjehe.

KK Varaždin 95 ove je godine 27. i 28. kolovoza na svojim terenima u Biškupcu organizirao Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo grada Varaždina u dresurnom jahanju.

U dva dana natjecanja nastupila su čak 36 natjecateljska para koji su se natjecali u pet utakmica: “E”, “A”, “L-kur”, “LM-kur” i “M-kur”, a svojim dolaskom prvenstvo je osnažila europska seniorska prvakinja u dresurnom jahanju Adelinde Cornelissen.

Bez obzira, na ovogodišnju snažnu konkurenciju članice KK Varaždin,  Karla Horvat i Pia Damjanić postale su državne prvakinje u dresurnom jahanju .

Karla Horvat naslovom se okitila u kategoriji pony jahača, u na grlu Dylian, dok je Pia Damjanić postala najbolja jahačica u Hrvatskoj u kategoriji  mladi jahači, na grlu Apolo.

Svoju kvalitetu članice KK Varaždin 95 potvrdile su i na otvorenom prvenstvu grada Varaždina, gdje su Karla Horvat  u kategoriji E, Ines Kovačević  u kategoriji L , te Pia Damjanić u kategoriji LM osvojile najsjajnija odličja i postale prvakinje Varaždina.

Komentari