ŠRK Varaždin uspješan na 60. Kupu HŠRS-a u Donjem Miholjcu i Podravskim Podgajcima

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.07.2013. 10:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: -

Završnica 60. Kupa Hrvatskog športsko ribolovnog saveza održana je od 12. do 14. srpnja po lijepom i sunčanom vremenu na Staroj Dravi, u Donjem Miholjcu i Podravskim Podgajcima, u organizaciji Hrvatsko športsko ribolovnog saveza i Zajednice ŠRU Donji Miholjac.

Pokrovitelji najmasovnijeg natjecanja u lovu ribe u Hrvatskoj bili su grad Donji Miholjac i Osječko-Baranjska županija.

Nastupilo je 52 ekipe u 4 kategorije (seniori 17, juniori 13, seniorke 11 i juniorke 11), ukupno 156 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Riba je dobro grizla, a lovila se uklija, babuška, patuljasti somić, deverika, žutooka..

Natjecanje je trajalo dva dana i nakon dva natjecanja i završnog ručka podijeljene su medalje i pehari za najbolje ekipe i pojedince u ukupnom ekipnom i pojedinačnom plasmanu.

Medalje i pehare podijelili su predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever i tajnik HŠRS-a Tomislav Feldhofer. Iz Varaždinske županije nastupili su seniori ŠRK-a Varaždin-Interland, seniorke ŠRD-a Ivanec i juniori ŠRU-e Općine Petrijanec i ŠRK-a Varaždin –Interland.

Medalje i pehare su osvojili seniori ŠRK-a Varaždin-Interland na 1.mj. (u sastavu Željko Trbović vođa ekipe, Damir Škorić, Ivica-Bonino Hasasn i Kristijan Kosmačin natjecatelji) i juniori ŠRU-a Općine Petrijanec na 3.mj. ekipno, te Kristijan Kosmačin, Varaždin-Interland na 1.mj. pojedinačno, seniori i Robert Rušec, Općine Petrijanec na 2.mj., pojedinačno, juniori.

Seniorke ŠRD-a Ivanec su zauzele 4.mj., a juniori ŠRK-a Varaždin-Interland 9.mj. ekipno.

Komentari