Čehok i ostali optuženi izjasnili su se da nisu krivi, odbijeni prigovori odvjetnika

Objavljeno: 13.09.2013. 14:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: eVarazdin.hr

Danas je na zagrebačkom Županijskom sudu održano pripremno ročište u slučaju Čehok i ostali, a svi optuženi izjasnili su se da nisu krivi po svim točkama optužnice, rekao nam je glasnogovornik suda Krešimir Devčić... 

Na pripremnom ročištu za Ivana Čehoka i ostale, koje je održano danas na Županijskom sudu u Zagrebu, odbijeni su prijedlozi odvjetnika optuženih, a koje su dali na dokazne prijedloge USKOK-a.

- Prijedlog obrane bio je da se izdvoje neki od dokaza optužnice, no, sutkinja Tanja Pavelin Borzić taj je prijedlog odbila. Odluka je objavljena, a kad bude napisana bit će predana optuženima - rekao je glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

Na nju će se moći podnijeti žalba o kojoj odlučuje Vrhovni sud. Tek nakon toga moći će se predložiti svjedoci i zakazati rasprava.

Da podsjetimo, optužnica je podignuta protiv bivšeg varaždinskog gradonačenika Ivana Čehoka, vlasnika T7 Grupe Davora Patafte, donedavnog direktora Varkoma Tomislava Kezelja, vlasnika Ekos holdinga Hrvoja Vojvode te članice uprave T7 Grupe Narcise Huljev. Tereti ih se da su se udružili kako bi oštetili gradski proračun za 49,6 milijuna kuna.

>> Danas pripremno ročište za Čehoka, Pataftu, Kezelja, Vojvodu i Narcisu Huljev

Komentari