Tomica Kocijan debitirao pobjedom u svom Nedeljancu

Objavljeno: 01.09.2011. 21:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Novi trener NK Varaždina Tomica Kocijan debitirao je na klupi varaždinskog nogometnog prvoligaša pobjedom u svom rodnom Nedeljancu. Varaždin je protiv ambicioznog trećeligaša Nedeljanca slavio sa 4:1.

Bila je to rutinska pobjeda Varaždinaca i dobra prilika Kocijanu da se osobno uvjeri s čim raspolaže u igračkom kadru.

Najviše je mogao biti zadovoljan igrom Komljenovića, Vugrinca, Sačera i Glavine koji su postigli golove koji su donijeli pobjedu i u zajedničkoj suradnji „složili“ još nekoliko prilika.

Inače, svi su golovi postignuti u prvom poluvremenu. Poveo je Nedeljanec golom Kapeša, ali dok su igrači domaćih slavili, tek što je lopta krenula s centra, izjednačio je Komljenović.

U sljedećih dvadeset minuta Vugrinec, Sačer i Glavina su domaćima „utrpali“ još tri gola i utakmica je bila riješena.

U drugom poluvremenu Kocijan je dao priliku nekim mlađim igračima i igračima koji su na probi ali ni jedan od njih nije novog trenera natjerao da mu „ispiše uputnicu“ za prvu postavu.

I trener Nedeljanca Damir Maretić je u drugom poluvremenu“u vatru“ gurnuo svoje juniore, čak i jednog 16-godišnjaka, koji su mu uzvratili dobrom igrom, uspjevši sačuvati svoju mrežu netaknutom.

NK NEDELJANEC – NK VARAŽDIN 1:4 (1:4)

Igralište NK Nedeljanca

Gledatelja: 250

Suci: Tomičić (Varaždin), Remar (Savska Ves), Banić (Prekno)

Strijelci: '17 Kapeš (Nedeljanec), '18 Komljenović (Varaždin), '27 Vugrinec (Varaždin), '30 Sačer (Varaždin), '37 Glavina (Varaždin)

NK NEDELJANEC: Valentić, Đurasek, Hudoletnjak, D. Kučko, Do. Matučec, Kovačić, Kapeš, Simon, Levatić, Da. Matučec, Melnjak (još su igrali: Hranić, Štefulj, I. Kučko, Piskač, Sedlar, Fluks, Rog, Blaži, Glavaš, Gazdek, Puclin, Drožđek)

Trener: Damir Maretić

NK VARAŽDIN: Dreven, Šimek, Conjar, Gluhak, Rašić, Grgec, Sačer, Glavina, Komljenović, Pajač, Vugrinec (još su igrali: Suntešić, Katanec, Dankić, Sušac, Cerovečki, Antolić, Kukec)

Trener: Tomica Kocijan

Komentari