Toplak zadovoljan igrom, ali brine ga (ne)efikasnost

Objavljeno: 15.07.2011. 13:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nogometaši Varaždina u Moldaviji su protiv Iskre-Stal u 2. pretkolu Europske lige ostvarili ugodnih 1:1 što im povećava šanse da u uzvratu, koji je na rasporedu već za tjedan dana u Varaždin, ostvare plasman u 3. pretkolo.

>> Remi iz Moldavije dobar za varaždinski uzvrat

Prema izvještajima iz Moldavije, Varaždinci su potpuno nadigrali svoje protivnike i mogli slaviti uvjerljivu pobjedu no javio se stari problem nogometaša Varaždina - (ne)efikasnost. Zabrinulo je to i trenera NK Varaždina Samira Toplaka.

- Više nisam lud i nervozan zbog toga nego jako zabrinut. Kroz igru stvoriti toliko prilika i onda ih promašiti, mislim da je to jako zabrinjavajuće. Moramo se dobro spremiti za uzvrat, nekako riješiti taj problem i pobijediti jer očito je da smo jača ekipa. Nadam se samo da nam do sljedećeg četvrtka nitko neće otići - rekao je novinarima nakon utakmice Toplak.

Iako je bio zabrinut zbog propuštenih prilika, Toplak je ipak bio jako zadovoljan prikazanom igrom svojih nogometaša. Posebno je izdvojio mladog reprezentativca Roberta Punčeca koji je na pragu transfera u nizozemski ADO Den Haag.

- Kako je Roberto Punčec odigrao ovu utakmicu, to nije za Den Haag, to je za Real Madrid! Kao ekipa smo stvarno djelovali jako dobro, stvarali smo jako puno prilika i potpuno smo nadigrali Moldavce ali eto ipak nismo uspjeli pobijediti - istaknuo je Toplak.

Komentari