Trnovec Bartolovečki: Sveti Nikola oduševio djevojčice i dječake u vrtiću te školi

Objavljeno: 08.12.2014. 19:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Zaštitnik djece Sveti Nikola ovog je vikenda obišao svu dobru djecu u općini Trnovec Barolovečki.

Tako je već u petak, 5. prosinca, ujutro posjetio mališane u Dječjem vrtiću "Zeko" i Dječjem vrtiću "Oaza" u Bartolovcu. Sveti Nikola oduševio je djevojčice i dječake u vrtiću, a sa sobom ovoga puta nije doveo krampusa jer u vrtiću nema neposlušne djece.
Uz Svetog Nikolu mališane u vrtiću u Trnovcu posjetili su i načelnik općine Zvonko Šamec te njegov zamjenik Miroslav Mišak. Načelnik je kao i Nikola došao ruku punih darova. Slatkiši i slikovnica potvrda su djeci da Sveti Nikola zna da su bili dobri cijele godine i da im je slatki poklon nagrada. Da ostanu tako dobri poručio im je i načelnik Šamec koji im je zaželio još puno igre i veselja u vrtiću te predškolcima da se što bolje pripreme za školu.

Sveti Nikola nastavio je obilazak općine u subotu posjetom Osnovnoj školi u Šemovcu gdje su ga zajedno s najmlađim učenicima i roditeljima dočekali ravnateljica Marina Hižak i predsjednica Mjesnog odbora Anita Rep. S darovima za djecu u školi, ali i ostale mališane iz Šemovca, i ovoga puta je stigao načelnik općine Šamec u pratnji predsjednika Općinskog vijeća Marija Sačića. Uz njih djecu su u školi posjetili predsjednici Mjesnih odbora Bartolovec i Štefanec. Učenici su zajedno s djelatnicima škole pripremili priredbu, a kada je počela podjela darova sreći mališana nije bilo kraja.

Inače, Općina je pripremila oko 530 paketa prigodnih darova koji su podijeljeni u vrtićima i školi u Šemovcu.

Komentari