U četvrtak okupljanje organizacija civilnog društva "Spajalica"

Objavljeno: 22.10.2014. 08:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Program "Jako" u četvrtak, 23. listopada organizira "Spajalicu", poludnevno okupljanje organizacija civilnog društva i drugih dionika razvoja zajednica.

Okupljanje u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždin (Trenkova 44) održat će se od 14:00 do 18:00 sati.  

"Spajalica - matching day" je namijenjena organizacijama civilnog društva i drugim dionicima razvoja zajednica koji traže suradnju ili partnerstvo u razvoju zajedničkih programa i rješavanju problema. Zamišljena je kao poludnevno okupljanje na kojem će organizacije imati mogućnost upoznati i dogovoriti suradnju i daljnje korake s potencijalnim partnerima, odnosno suradnicima iz četiri županije Sjeverozapadne Hrvatske (Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska). Program "Spajalice" uključit će niz diskusija, grupni rad i razvoj zajedničkih programa.

- Cilj nam je potaknuti organizacije s područja Sjeverozapadne Hrvatske na zajedničko djelovanje u svrhu rješavanja aktualnih problema organizacija civilnog društva i zajednice - ističu iz Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, provoditelja programa "Jako".

Zainteresirani sudjelovanje mogu potvrditi putem prijavnog obrasca na internetskoj stranici programa "Jako" ili na email: [email protected] (ime i prezime, organizacija, kontakt broj mobitela ili telefona).

Program JAKO dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Komentari