U prvom kolu 3.HNL Sjever domaćini uvjerljivi

Objavljeno: 22.08.2011. 15:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: bojan Fošnar

Odigrano je 1. kolo 3.HNL Sjever. U 8 utakmica postignuta su 33 pogotka što je više od četiri po utakmici. Domaćini su prvo kolo bili nadmoćni. Bilježimo šest pobjeda domaćina i dva remija.

Od naših županijskih predstavnika Ivančica je sa 3-1 slavila protiv Nedeljanca.

Bila je to vrlo zanimljiva utakmica i nebi bilo nepošteno da su slavili gosti. Ivančani su u prvom poluvremenu poveli preko Božaka i s tom prednosti otišli na odmor. Nedeljanec izjednačuje preko Nine Melnjaka i kreće se od početka. Nedeljanec i dalje napada, no ne iskorištava dvije stopostotne prilike. U završnici utakmice to kažnjavaju Ivančani. Prvo Bohl za 2-1, a zatim Puclin za 3-1 donose slavlje domaćinu.

Podravina, naš županijski predstavnik uvjerljivo je svladala Polet iz Pribislavca sa 4-0 dok su susjedi iz Čakovca sa uvjerlivih 3-0 svladali Papuk.

Koprivnica je na domaćem terenu uvjerljivo svladala Graničar Kotoribu, bilo je 4-0, dok  je Slatina sa 4-1 bila bolja od gostiju iz Križevaca.

Od dva remija bilježimo 2-2 Nedelišća i gostiju iz Ždralova, a  napetost se na terenu mogla rezati nožem. Na kraju je igrač domaćina Bađari izgubio živce i zaradio crveni karton. Istim je rezultatom završio dvoboj Podravca iz Virja i Croatije iz Grabrovnice, no bez incidenta.

Najveću pobjedu ostvario je Bjelovar koji je sa „petardom torpedirao“ goste iz Preloga. Igrač gostiju Mišić zaradio je dva žuta kartona, pa je dodatno olakšao posao domaćinu. Ovom visokom pobjedom Bjelovar na vrhu 3.HNL Sjever.

Rezultati 1. kola 3. HNL Sjever:

Nedelišće - Mladost Ž 2-2

Čakovec - Papuk 3-0

Koprivnica - Graničar 4-0

Podravina - Polet 4-0

Podravac - Croatia 2-2

Slatina - Križevci 4-1

Bjelovar - Mladost P 5-0

Ivančica - Nedeljanec 3-1

Komentari