Grad Ivanec

Rekreacijski centar Lančić dobio parkirališta, tribine, vodovod i odvodnju

Objavljeno: 04.07.2023. 17:56

Zadnja izmjena: 04.07.2023. 18:46

U Sportsko-rekreacijskom centru Lančić-Knapić u Gradu Ivancu završena su dva velika zahvata – pokraj višenamjenskog igrališta izgrađena su parkirališta, vodovod i odvodnja i tribine s tri reda sjedala za 170 posjetitelja.

Kako je priopćeno iz Grada Ivanca, sve radove sami financiraju iz svojih proračunskih sredstava. Navode pritom da su izgrađena dva parkirališta, jedno asfaltirano, sa 14 parkirnih mjesta i drugo tzv. rešetkasto, koje s dodatnih 20 mjesta. Zajedno s radovima izvedenim na vodovodu, odvodnji i zacjevljenju jarka, taj dio ulaganja koštao je ukupno 91.000 eura, a radove je temeljem provedenog postupka javne nabave izvela Niskogradnja Veselnik iz Kolarovca.

Sagrađene su i tribine za posjetitelje i uređene pristupne staze, što je bio projekt ugovoren u vrijednosti od 87.100 eura, a taj dio radova obavilo je Graditeljstvo Grabar iz Ivanca. Izvedeni su i priključci struje i vode, a postavljen je i ormarić za struju, navode iz Ivanca.

Iz Grada ističu da je u tijeku i postupak javne nabave za izvođenje rasvjete igrališta. Po riječima gradonačelnika Milorada Batinića na nedavnoj sjednici Gradskog vijeća, propisane procedure trebale bi biti provedene u roku 60 dana. Taj drugi dio projekta (tribine, priključci, rasvjeta) vrijedan je daljnjih 113.000 eura.

Sve zajedno, ove će se godine u uređenje SRC-a Lančić-Knapić iz gradskog proračuna uložiti oko 204.000 eura, ističu iz Grada Ivanca.

Komentari