Dijelimo 1x TAXI vožnju!

Ove subote sve ljubitelje auto-moto adrenalina očekuje 4. ovogodišnji trackday u Novom Marofu

Objavljeno: 07.09.2021. 11:23

Zadnja izmjena: 07.09.2021. 12:25

Autoklub Blacklisted organizira četvrti ovogodišnji trackday event na stazi Rauš u Novom Marofu. Ukupno je to 12. Trackday Event u organizaciji autokluba.

No.12 Trackday/BLCK Cup 2K21 je događaj ljubitelja automobilizma i prezentaciji tog iskustva na stazi, a sve u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Ukupno je to četvrta od pet utrka ove godine u sklopu BLCK Cup 2K21.

Uz sam event No.12 Track Day-a, 11.09.2021. godine, na karting stazi "Rauš" u Novom Marofu, održati će se i Park&Show natjecanje koje će se odvijati kraj staze gdje svatko može parkirati svoje vozilo i prezentirati ga, a one najmlađe očekuju napuhanci.

Organizatori najavljuju i primamljive Rent-A-Racecar jurilice koje će se moći unajmiti od strane Lema Racing tima, dok će posjetitelji moći iskusiti sav adrenalin koje pruža utrka u super sportskim TAXI vozilima.

Ako želite iskusiti TAXI vožnju u Mercedesu A45 AMG, sve što trebate je komentirati sa kojom osobom biste došli na event, i podijeliti ovu objavu javno, a sretnog dobitnika ćemo objaviti u petak.

Ulaz za posjetitelje iznosi donacija od 20kn koji je ujedno kupon za piće po izboru na šanku, a ulaz će biti moguć za sve po pravilima stožera koja će vrijediti 11.09.2021. Više informacija o prijavama za utrku i cijenama mogu se pronaći na Facebook stranici događaja.

Komentari