božićna priredba za kraj

U topličkoj školi i PŠ Petkovec raspjevano i rasplesano završilo prvo polugodište

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.12.2017. 11:01

Zadnja izmjena: 24.12.2017. 11:01

Već tradicionalno u topličkoj školi i PŠ Petkovec organizirali su božićnu priredbu za kraj prvog polugodišta. Učenici su se marljivo pripremali kako bi svečanim i raznovrsnim programom svim gostima stvorili pravi božićni ugođaj, ali i kako bi pokazali što su radili tijekom polugodišta sa svojim voditeljima.

Božićnu su priredbu otvorili Dječji tamburaški orkestar i Dječji zbor pod vodstvom učitelja glazbene kulture Zlatka Pipleka, a učenici 3.a razreda, pod vodstvom učiteljice Mirele Glavnik, izveli su scensku igru Božićni darovi te nas podsjetitili na pravu vrijednost i važnost Božića – ljubav prema bližnjima.

Učenici Literarne družine, koje je pripremila učiteljica hrvatskoga jezika Ana Lodeta, izveli su scensku igru Sanje Sefarović- Bosak Knjiga, a poznatu pjesmu Miroslava Krleže Kevenhiller izveo je Fran Rošković kojeg je pripremila učiteljica Sanja Habek.

Osim toga, plesna skupina RockStars izvela je koreografiju na pjesmu Xmas dance, a dječji tamburaški orkestar i Dječji zbor pjevanjem i sviranjem pjesme na španjolskom jeziku Feliz Navidad žaželjeli su svima sretne blagdane.

 

 

Komentari