U Zlatnim goricama održan dresurni bal konjičkog kluba "Varaždin '95"

Piše: eVz

Objavljeno: 04.12.2012. 10:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U organizaciji konjičkog kluba  „Varaždin `95“ u  „Zlatnim goricama“ održao se dresurni bal, kao pečat na kraju natjecateljske dresurne sezone za 2012. godinu.

Na balu su prisustvovali dresurni jahači iz cijele Hrvatske, predstavnici Hrvatskog konjičkog saveza, te predstavnici Sudačkog i Dresurnog odbora HKS-a, a najvažniji dio večeri bio je službeno predstavljanje rang liste dresurnih jahača HKS-a na kojima je potvrđeno da je 2012. godina najuspješnija u povijesti k.k. „Varaždin `95“.

Tako je prošlogodišnja prvakinja Hrvatske u  kategoriji  “pony jahači” i aktualna ovogodišnja prvakinja Hrvatske i pobjednica Croatia cup-a Karla Horvat ujedno i prva na rang listi u kategoriji  „Kadeti“.

Magdalena Čurila je kao viceprvakinja države i prvoplasirana u Croatia cup-u zauzela drugo mjesto na rang listi u kategoriji „Juniori“ dok je Lidija Rijavec zauzela odlično četvrto mjesto u istoj kategoriji.

Pia Damjanić, također već drugu godinu za redom prvakinja Hrvatske i ovogodišnja pobjednica Croatia cup-a u kategoriji „Mladi jahači“ zauzela je prvo mjesto na rang listi u svojoj kategoriji.

Ines Kovačević je s najviše sakupljenih bodova osvojila prvo mjesto u kategoriji  „Seniori“, te prvo mjesto u ukupnom poretku na rang listi svih dresurnih jahača.

Uz pojedinačne uspjehe, odličan uspijeh je zabilježen i u kategoriji „Team competition“ gdje je konjički klub „Varaždin `95“ osvojio 2. mjesto, a u kategoriji mladih konja četveogodaca prvo mjesto pripalo je kobili Cony u vlasništvu K.K. „Varaždin `95“.

Komentari