OSKAR ZNANJA

Učenici srednje škole Ludbreg primili prestižno priznanje za uspjeh na međunarodnom natjecanju iz robotike

Objavljeno: 23.06.2016. 15:47

Zadnja izmjena: 23.06.2016. 15:49

Ludbreški srednjoškolci Antonio Vlahović i Dean Copan zajedno s mentorom Željkom Posavcem i ravnateljem Josip Zdelarom bili su na prijemu u Uredu gradonačelnika Dubravka Bilića. Povod tome je nedavno održana podjela priznanja u sklopu Oskara znanja.

Oskar znanja pokrenut je 2005. godine, a na njemu se okupljaju najbolji učenici iz cijele Hrvatske. Učenici Srednje škole Ludbreg primili su priznanja zbog sudjelovanja na međunarodnom natjecanju iz robotike, a i na sam prijem stigli su s netom završenih priprema s reprezentacijom Hrvatske koja se održala u Primoštenu. Robotičari Srednje škole Ludbreg natjecat će se kao dio naše reprezentacije na svjetskom natjecanju u robotici koje krajem lipnja započinje u njemačkom Leipzigu. 

– Učenicima želim puno uspjeha u novim izazovima, a Srednjoj školi Ludbreg još jednu odličnu upisnu godinu. Vjerovali smo da je takva ustanova u Ludbregu potrebna, a učenici i zaposlenici svojim su radom to i potvrdili. – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta ove godine organizirala je svečanu dodjelu Oskara znanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija. 

 

 

Komentari