Umirovljenik Marko Pavičić ima najljepši balkon u varaždinskom Domu za starije

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 17.07.2015. 18:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: Vesna Pravica

U varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe u zavojnoj ulici izabran je najljepši ovogodišnji balkon...


Prvo mjesto osvojio je korisnik Marko Pavičić – zbog, kako su se jednoglasno složili članovi komisije za izbor – najviše uloženog truda i raznolikosti njegovog balkona. Priredba pod nazivom „Izbor za najljepši balkon“ – održava se već više od trideset godina u ovoj ustanovi. Za tu su prigodu korisnici održali svoj program, na temu cvijeća i ljubavi prema cvijeću.

Ovogodišnja komisija za izbor najljepšeg balkona bila je u sastavu Franjo Pavetić (predsjednik), Leticija Zadravec, Sonja Kušter i Ana Devrnja, inžinjerke agronomije iz varaždinskih Parkova, Sara Bađek (Varaždinske vijesti) i Darinka Hajduk.

Nakon obilaska svih kandidiranih balkona,  odabrali su njih 7, koji su nagrađeni. Drugo mjesto osvojila je korisnica Štefanija Banfić, treće Katarina Mikulić, četvrto mjesto Katarina Tomašković i Bara Vulić, peto je osvojila Katarina Jovan, šesto korisnici s Odjela pojačane njege Franjo Levatić i Zvonimir Klasta i sedmo Vlado Milak.

Ove godine jedna je nagrada dodijeljena za najljepši domski cvjetni vrt i to bračnom paru Ljubici i Petru Hajduk.

U programu su svojim pjesmama i recitacijama publiku zabavili članovi Pjevačkog zbora i pjevači solisti, a program je vodila Ružica Juras. Sve je na početku programa srdačno pozdravila Tamara Ljubić, ravnateljica Doma, kao i predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet. Ravnateljica se iskreno zahvalila korisnicima koji tijekom cijele godine aktivno djeluju u Eko grupi Doma i uređuju zelene površine koje okružuju Dom.

Korisnici koji su osvojili nagrade za uređenje balkona dobili su lijepe darove sponzora: „Gift shop Letizia“, „Vrtlarstvo Pavetić“ i „Parkovi-Varaždin“.

Komentari