Uskoro sanacija županijske prometnice u Lepoglavskoj Vesi

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 19.06.2015. 11:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Grad Lepoglava

Samo dan nakon konstituiranja Mjesnog odbora Lepoglavska Ves nastavljene su aktivnosti na pripremi projekta vezanih za daljnje unapređenje životnog standarda u tom mjesnom odboru s područja Grada Lepoglave.

Naime, područje Mjesnog odbora Lepoglavska Ves, u pratnji članova i predsjednika Mjesnog odbora Ivana Dubovečaka, obišli su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić i ravnatelj Županijske uprave za ceste Tomislav Osonjački.

Tom je prigodom ravnatelju ŽUC-a ukazano na postojanje brojnih oštećenja na županijskoj prometnici koja prolazi naseljem Lepoglavska Ves te na potrebu njene sanacije koja je i dogovorena. Prema postignutom dogovoru navedena će se prometnica sanirati ove godine i to u dužini od oko 300 metara na relaciji od Slivara do Gečkovca.

Istaknut je tom prigodom i problem nedovoljne širine navedene prometnice na samom njenom početku, gdje ulazi u nepregledan zavoj. I za taj će se problem iznaći rješenje koje bi značilo otklanjanje opasnosti koju predstavlja ova prometna crna točka.  

Razgovaralo se i o uređenju autobusnog ugibališta u Lepoglavskoj Vesi te proširenju nogostupa prema autobusnom stajalištu u blizini pogona tvrtke Drvodjelac. Riječi je bilo i o sanaciji ceste kroz naselje Budim koja bi na red trebala doći idućih godina.

- Ne gubimo vrijeme već nastavljamo dogovarati projekte i zahvate koji će građanima omogućiti što lakši i ugodniji život. Ovi dogovoreni radovi nastavak su slijeda aktivnosti koje provodimo u ovom mjesnom odboru, ali i u drugim mjesnim odborima na gradskom području – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić te posebno zahvalio Županijskoj upravi za ceste i njenom ravnatelju na odličnoj suradnji, te na tome što prate programe Grada Lepoglave i razumiju potrebe građana.

Komentari