Varaždin: Zbog poplava otkazan centralni predizborni skup HDZ-a

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 19.05.2014. 14:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Zbog katastrofalnih poplava na području istočne Slavonije koje su uzrokovale veliku materijalnu štetu, odluka HDZ-a je da se otkažu svi predviđeni predizborni skupovi, pa tako i onaj koji se trebao održati u utorak u Varaždinu.

Priopćenje ŽO HDZ-a Varaždinske županije o otkazivanju skupa donosimo u cijelosti:

Obavještavamo sve članove/ice, simpatizere/ke da je sutrašnji centralni predizborni skup HDZ-a za četiri županije sa sjevera Hrvatske: Koprivničko-križevačke, Međimurske, Krapinsko-zagorske Varaždinske županije OTKAZAN. Skup je bio predviđen za sutra navečer, a na njemu su se trebali predstaviti kandidati koalicije Hrvatske demokratska zajednice HDZ, Hrvatske seljačke stranke HSS, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević HSP AS, Blok umirovljenici zajedno BUZ, Hrvatske demokršćanske stranke HDS i Zagorske demokratske stranke ZDS za Europski parlament i to: Andrej Plenković, Dubravka Šuica, Ivana Maletić, Davor lvo Stier, Marijana Petir, Ruža Tomašić, Ivica Tolić, Ivan Tepeš, Željana Zovko, Ivan Sablić i Milivoj Špika.

Međutim, zbog katastrofalnih poplava na području istočne Slavonije, koje su uzrokovale, veliku materijalnu štetu, odluka stranke je da se otkažu svi predviđeni predizborni skupovi, pa tako i sutrašnji u Varaždinu. Sredstva namijenjena za troškove organizacije predizbornog skupa uplatit će se za pomoć stradalima u poplavi u istočnoj Slavoniji.

Ujedno pozivamo sve članove i članice, kao i stanovnike cijele Varaždinske županije, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu nastradale u poplavama u hrani, odjeći, higijenskim potrepštinama

Slavonija opet treba našu pomoć i ne sumnjamo da se veliki broj Varaždinki i Varaždinaca već uključio.

Komentari